Medarbetare


Jacob Ahlström
VD
0734 – 03 90 73 
jacob.ahlstrom@ahlstroms.se

Medgrundare av Ahlström Factory och har en kandidatexamen i marknadsföring från Dublin Business School. Arbetat med diverse yrken och inom olika branscher, både i Sverige men även i Norge och Spanien. Har erfarenhet av varuflöde, hantering och produktion inom livsmedelbranschen.


Felix Strandvik
Försäljningschef
0704 – 04 73 12 
felix.strandvik@ahlstroms.se

Gedigen säljerfarenhet inom olika branscher och med ett fokus att alltid sätta kunden i första hand. Hoppade på tåget tidigt i Ahlströms och varit en stor faktor till var vi är idag! På fritiden gillar Felix att träna och umgås med sin sambo och två barn.


Samira Assaad
Account Manager
0765 – 54 47 44 
samira@ahlstromfactory.se

Man kan enkelt förklara Samira som en extremt driftig, noggrann person som har stenkoll på den vegetariska marknaden, då hon själv är vegan. Gillar att träna, umgås med vänner och laga mat. Utgår varje dag från Ystad där hon bor.


Emma Palm
Account Manager
0733 -  37 04 60
emma.palm@ahlstroms.se

Emma är en träningstokig, glad och väldigt ambitiös person. Utgår från kontoret i Kungsbacka och på sin fritid älskar hon att åka på hockey, umgås med vänner och familj!.


Martin Billestedt
Account Manager
0735 – 08 85 89 
martin.billestedt@ahlstroms.se

Martin är vårt nyaste tillskott med stor erfarenhet inom sälj från rekryteringsbranschen samt butik, älskar att prata med kunder om allt och ingenting. Träning, umgås med flickvän, familj och vänner står högt i kurs. Kul kuriosa är Martins stora intresse för travsport!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.