Bakgrund:

Idén till familjeföretaget Ahlström Factory föddes ur en diskussion mellan far och son vintern 2010. Sören Ahlström, med gedigen erfarenhet från livsmedelsbranschen, kände att utbudet inom den vegetariska sektorn inte höll måttet. Ett sortiment som inte utvecklats i samma takt som medvetenheten hos allmänheten i Sverige - vilket i sin tur skapat ett behov av fler och bättre produkter. 
Jacob Ahlström, medgrundare och son, var övertygad om att han kunde komplettera denna erfarenhet och kunskap med nya tankar, idéer och förslag för att kunna tillgodose marknaden med vad den saknade. 

Dagens sätt att konsumera och leva när det gäller val av livsmedel har många gånger bevisat sig vara en ohållbar faktor, där kött- och mejeriprodukter är de största bovarna, speciellt när det kommer till hälso- och miljöaspekten. 
Det finns många fler anledningar till varför människor väljer att inte konsumera animaliska produkter och det är där Ahlström Factory kommer in i bilden - vi erbjuder alternativen. 
Med fokus på produkter som är substitut för det som idag är normen att äta - nötkött, fläskkött kycklingkött m.m. Skillnaden är att alla våra produkter är helt vegetariska - utan animaliskt innehåll.

Något vi väljer att kalla modern mat för medvetna - medvetna konsumenter, men också medvetna kockar, kostchefer, restaurangchefer - ja, alla som på något sätt är involverade med livsmedel. 

Modern mat för medvetna innefattar både våra egentillverkade produkter under varumärket Ahlgood - men också produkter handplockade av oss som upprätthåller den höga kvalitet och goda smak som vi själva efterfrågar. Vår exklusiva agentur i Sverige för FRY's Family är ett utmärkt exempel på detta. FRY's är också ett familjeföretag med mer än 20 års erfarenhet av den vegetariska marknaden - och kompletterar vårt sortiment med sina fantastiska produkter. 
Vi arbetar jämt och ständigt med ljus och lykta för att hitta nya spännande produkter, som utökar det utbud som vi har idag - men viktigast av allt, kompletterar och tillför något för alla där ute som letar efter substitut till kött, ost, mjölk, ägg m.m. 

Vi tror att detta bara är början på en revolution inom livsmedelsbranschen i sin helhet, i Sverige men även utomlands. Hoppas att du är med och följer oss på resan att bli ett av Sveriges ledande vegetariska företag!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.